dimarts, 20 de març del 2012

FEM un cafè...sobre respostes i intervenció en l’ocupació d’immobles?

Benvolguts/-des,

Us informem que la propera sessió del Cicle de Tertúlies "FEM un cafè...? se celebrarà el proper 27 de març a les 10h, sota el títol FEM un cafè...sobre respostes i intervenció en l’ocupació d’immobles? amb la participació del Sr. Joan Miquel Capell, Comissari en Cap de la Comissaria General de Relacions Institucionals, i el Sr. Marcel Magrané Obradó, advocat.

Us recordem que en aquest format, les preguntes dels assistents són imprescindibles per al funcionament de la sessió. El termini per a presentar preguntes finalitza el proper divendres dia 23 de març.

Per a inscriure's podeu enviar un correu electrònic a formacio@icatarragona.com amb la pregunta per al convidat o confirmar l'assistència a través de l'event del Facebook, o bé deixant el vostre comentari al blog Fem un cafè…?


1.                Fins on arriba el límit de la intervenció policial si el que usurpa l'immoble al· lega verbalment algun tipus de títol?



2.                Tipicitat, interpretació i distinció entre ocupació temporal i ocupació continuada o definitiva, és a dir, entre aquella relativa a qui és trobat en la casa de manera esporàdica i per la realització d'algun acte lúdic o associatiu i aquell qui s'hi troba instal·lat amb caràcter més o menys permanent amb ànim d'apropiació



3.                Prova de la continuïtat en l'ocupació quan s'identifica a algun dels seus ocupants. Com s'acredita, quan s'identifica a algú com a ocupant, si ho és puntualment o amb caràcter de permanència?



4.                Alternatives legals a la "desokupació" d'una finca. Pot el propietari, en un moment que la finca no estigui ocupada, procedir a canviar els panys i recuperar per la via de fet la seva possessió? En un altre cas, pot fer el mateix amb violència o intimidació i recuperar la possessió tot assumint les conseqüències penals dels seus actes (falta o delicte de lesions o coaccions, per exemple)?

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada