dijous, 3 de maig del 2012

FEM un cafè...sobre qüestions prèvies en el sumari?

Benvolguts/-des,
Us informem que la propera sessió del Cicle de Tertúlies "FEM un cafè...? se celebrarà el proper 15 de maig a les 10h, sota el títol FEM un cafè...sobre qüestions prèvies en el sumari? amb la participació de l’Il·lm. Sr. Santiago Vidal Marsal, Magistrat de la Secció 10ª de l’Audiència Provinical de Barcelona. Aquesta tertúlia està organitzada per la Secció de Dret Penal del Col·legi.
Us recordem que en aquest format, les preguntes dels assistents són imprescindibles per al funcionament de la sessió. El termini per a presentar preguntes finalitza el dimarts dia 8 de maig.



Per a inscriure's podeu enviar un correu electrònic a formacio@icatarragona.com amb la pregunta per al convidat o confirmar l'assistència a través de l'event del Facebook, o bé deixant el vostre comentari al blog.

Les preguntes per aquesta terúlia són:

1-¿cuales son las cuestiones previas más frecuentes planteadas por los abogados y por el Ministerio Fiscal. ?


2. Les dilacions indegudes: al·legades amb carácter previ com a vulneració de la tutel·la judical efectiva a la seva vessant del Dret a un judici públic i sense dil·lacions; o bé com a modificació de conclusions (provisionals a definitives) i fonamentades a les conclusions finals?



Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada