divendres, 21 d’octubre del 2011

FEM un cafè...sobre aspectes pràctics del Torn d'Ofici arrel de l'entrada en funcionament del "call center"?

Benvolguts/-des,


Us informem que la propera sessió del Cicle de Tertúlies "FEM un cafè...?" se celebrarà el proper 8 de novembre a les 10h, sota el títol FEM un cafè...sobre aspectes pràctics del Torn d'Ofici arrel de l'entrada en funionament del "call center": justificacions d'instrucció, suspensió de terminis, designes...?


L'objectiu de la sessió és aclarir els dubtes sorgits arrel de l'entrada en funiconament del servei, i aclarir qüestions que afectin directament a la tramitació d'expedients de Justícia Gratuïta i designes d'ofici.


Per a inscriure's podeu enviar un correu electrònic a formacio@icatarragona.com amb la pregunta per al convidat o confirmar l'assistència a través de l'event del Facebook, o deixant el vostre comentari al blog. El termini per a presentar preguntes acaba el dia 2 de novembre.

Les preguntes plantejades fins al moment són:

1. A efectes de JG es considera gestió l'entrevista amb el client quan aquest te domicili en un centrre penitenciari i cal desplaçar-se?

2. Podriem millorar el servei, si assignesim les designes per tipologies, a cada lletrat, per exemple un que vagi a Mossos, l´altre que vagi als Jutjats, etc?

3.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada