dijous, 14 d’abril del 2011

FEM un cafè...sobre les modificacions de l'Oficina Judicial que afecten als professionals del Dret Social?

Benvolguts/-des,


Us informem que la propera sessió del Cicle de Tertúlies "FEM un cafè...?" se celebrarà el proper 3 de maig a les 10h, sota el títol FEM un cafè...sobre les modificacions de l'Oficina Judicial que afecten als professionals del Dret Social? a càrrec de l'Iltre. Sra. Paloma De Diego, Secretària Judicial del Jutjat Social Núm. 3 de Tarragona. Aquesta tetrtúlia està organitzada des de la Secció de Dret Laboral.

Recordeu que, en aquest format, les vostres preguntes s'hauran de transmetre amb anterioritat a la Secretaria del Col·legi que les farà arribar al convidat per tal que les pugui preparar. La data límit per a plantejar preguntes al convidat és el 29 d'abril.


Per a inscriure's podeu enviar un correu electrònic a formacio@icatarragona.com amb la pregunta per al convidat o confirmar l'assistència a través de l'event del Facebook, o deixant el vostre comentari al blog.
Les preguntes plantejades són:
  1. Quines matèries, en relació a la Inspecció de treball, passen de l'ordre contenciós-administratiu al social?
  2. ¿En relación con los tres Juzgados de lo Social de Tarragona, en qué cuestiones procesales tienen un criterio uniforme y en cuáles discrepan, es decir, en qué aspectos habrá una misma decisión y en cuáles cada Juzgado aplicará su particular criterio?
  3. De l´experiència de l'aplicació de la reforma, fins el moment, se'n poden extreure conclusions positives de la reforma? i si és que si o que no, per què?
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada