dimecres, 20 de juny del 2012

FEM un cafè...sobre el règim de privadesa en els mòbils intel·ligents?

Benvolguts/-des,
Us informem que la propera sessió del Cicle de Tertúlies "FEM un cafè...? se celebrarà el proper 3 de juliol a les 10h, sota el títol FEM un cafè...sobre el règim de privadesa en els mòbils intel·ligents? amb la participació del Sr. Jordi Bacaria Martrus, Advocat.
Us recordem que aquestes tertúlies es basen en les vostres preguntes i comentaris plantejats abans de la sessió. El termini per a presentar-les finalitza el dijous dia 26 de juny.
Per a inscriure's podeu enviar un correu electrònic a formacio@icatarragona.com amb la pregunta per al convidat o confirmar l'assistència a través de l'event del Facebook, o bé deixant el vostre comentari al blog

Les preguntes són:

  1. Vulnera algun dret a la intimitat o privacitat aportar com a prova documental en un procediment penal, les expressions injurioses i/o xenòfobes que una persona hagi pogut fer en una xarxa social (Facebook), per tal d'acreditar la seva personalitat?
  2. ‎Fins a quin punt s'accepten els correus o missatges enviats a través de facebook, tweeter, o fins i tot e-mails.
  3. En quin format cal presentar-ho?Impressos, com a historial de missatges, entregant l'accès al compte de facebook/tweeter ...
  4. o el mateix telefon?
  5. Estem obligats a provar que aquell compte/ telefon/whatsapp es correspòn amb qui diem.
  6. Als casos en que han piratejat telefons accedint a archius multimedia, contactes, etc. i la seva difussió fins a quin punt es considera que la persona vulnerada está obligada a protegir aquestes dades personals?hauríem de tindre tots antivirus i proteccions als mòbils intel.ligents?Limits entre la pivacitat i altres drets com el de defensa.
  7. Compliment amb la LOPD dels professionals am mòbils intel.ligents, l'estem vulnerant si no protegim els nostres contactes al mòbil?
    7. La privacitat de les dades en els telèfons mòbils?? La compartició de la informació amb el fabricant (per exemple, Apple respecte iphone)? On s’ emmagatzemen les dades dels telèfons??

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada