dijous, 19 de maig del 2011

FEM un cafè...sobre el Tribunal Arbitral?

Benvolguts/-des,


Us informem que la propera sessió del Cicle de Tertúlies "FEM un cafè...?" se celebrarà el proper 31 de maig a les 10h, sota el títol FEM un cafè...sobre el Tribunal Arbitral? a càrrec del Sr. Juan Panisello Martínez, advocat i Secretari del Tribunal Arbitral de Tarragona.


Les places per aquestes sessions estan limitades a un nombre màxim de 20 assistents i la participació és gratuïta. És per això que es prega el màxim de compromís d'assistència amb les inscripcions per evitar que hi hagi companys que es quedin sense plaça, i que, en canvi, durant la sessió hi hagi places lliures de companys inscrits que no assisteixen.


Recordeu que, en aquest format, les vostres preguntes s'hauran de transmetre amb anterioritat a la Secretaria del Col·legi que les farà arribar al convidat per tal que les pugui preparar. La data límit per a plantejar preguntes al convidat és el 24 de maig.


Per a inscriure's podeu enviar un correu electrònic a formacio@icatarragona.com amb la pregunta per al convidat o confirmar l'assistència a través de l'event del Facebook, o deixant el vostre comentari al blog.

Les preguntes per aquesta tertúlia són:

1. Què s´està fent per introduir aquesta eïna de resolució de conflictes, com una altra alternativa als litigis judicials?

2. ¿Se pueden evitar conflictos con el diseño del convenio arbitral?


3. ¿Cúal es el perfil del arbitro? ¿cómo se designa? ¿cómo oponerse?

4. ¿Qué litigios pueden someterse a arbitraje? ¿cuándo es conveniente hacerlo?

5. ¿Cuál es el diseño óptimo del procedimiento? ¿cómo debe dirigirse?

6. ¿Cómo debe redactarse un laudo arbitral ? ¿y el complemento ?

7. ¿Qué coste tiene el arbitraje? ¿cómo se tasan los costes?

8. ¿Cuándo y cómo se debe plantear la acción de anulación? ¿cómo defenderse?Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada