dimecres, 16 de març del 2011

FEM un cafè...sobre les diligències de reconstrucció de fets?

Benvolguts/-des,

Us recordem que la propera sessió del Cicle de Tertúlies "FEM un cafè...?" se celebrarà el proper 29 de març a les 10h, sota el títol FEM un cafè...sobre sobre les diligències de reconstrucció de fets? a càrrec de l'Il·lm. Sr. Francisco J. Revuelta Muñoz, Magistrat-Jutge de la Secció 4a de l'Audiència Provincial de Tarragona.

Recordeu que, en aquest format, les vostres preguntes s'hauran de transmetre amb anterioritat a la Secretaria del Col·legi que les farà arribar al convidat per tal que les pugui preparar. La data límit per a plantejar preguntes al convidat és el 22 de març.

Per a inscriure's podeu enviar un correu electrònic a formacio@icatarragona.com amb la pregunta per al convidat o confirmar l'assistència a través de l'event del Facebook, o deixant el vostre comentari al blog.


Les preguntes per aquest cafè estan sent:


1. En quins casos és necessari i imprescindible demanar una reconstrucció dels fets i el seu valor probatori?

2. ‎Qué ocurre en el procedimiento del tribunal del jurado en la que la ley establece que la reconstrucción de hechos debe hacerse a presencia de los miembros del jurado, en caso de que dicha reconstrucción se haya hecho previamente, esto es, sin dicha presencia. ¿Sería nula la reconstrucción? ¿Puede introducirse al plenario?

3. ¿Cual es el momento procesal oportuno para solicitar esta diligencia?


Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada