dimarts, 8 de febrer del 2011

FEM un cafè sobre les obligacions tributàries del jove advocat?

Us informem que la propera sessió del Cicle de Tertúlies "FEM un cafè...?" se celebrarà el proper 22 de febrer a les 10h, sota el títol FEM un cafè...sobre les obligacions tributàries del jove advocat? a càrrec de la Sra. Laura Rovira, Cap de Gestió Tributària a Tarragona.

La data límit per a plantejar preguntes al convidat és el 15 de febrer.

Per a inscriure's podeu enviar un correu electrònic a formacio@icatarragona.com amb la pregunta per al convidat o confirmar l'assistència a través de l'event del Facebook, o deixant el vostre comentari al blog.

Les preguntes plantejades per a aquest FEM un cafè...? són:

1. Devengo de las inversiones en el IRPF y en el IVA.


2. El lloguer i demés despeses de subministraments del despatx (llum, ADSL, telèfon, etc) van al meu nom, i els meus companys de despatx em paguen una part alíquota d'aquestes despeses (és a dir, que no hi ha ni guany) malgrat no hi ha, tampoc, contracte de subarrendament. Quina consideració fiscal té aquest ingrés?

3. Quines despeses es poden imputar en relació a l’exercici de l’advocacia i fins a quin punt és recomanable imputar aquestes despeses?

4. La benzina del cotxe pels desplaçaments es pot desgravar? i dinars amb clients i algun tratge?

5. Com s'ha de fer la declaració del IVA per primera vegada, si tenim en compte que les factures de gastos són diverses i potser no hi han ingresos o només cobrem el torn d'ofici?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada